Terugblik 2021

Het is een bijzonder jaar geweest. Niet op de laatste plaats omdat dit het jaar was waarin wij Maatje voor de Zorg lanceerden. We zien nu al dat we verschil maken in de zorgwereld en daar zijn we enorm blij mee. In deze blog blikken we terug op ons eerste – maar zeker niet laatste! – jaar.

 

Terugblik 2021

Impact in de zorgwereld 

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat  we Maatje voor de Zorg lanceerden: een transparant, overzichtelijk en innovatief platform waarmee Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg in kan kopen. Zorg die wordt geleverd door professionals die zorg als hun persoonlijke missie zien en daar een passende beloning voor krijgen. We zien nu al de impact in de zorgwereld, zowel aan de clientkantcliëntkant als aan de verzorgende kant.

Haar in de rollers

Zo spraken we met Joanna Lubben, Maatje van het eerste uur. Zij wil ‘haar mensen’ de best mogelijk zorg leveren. Het ene moment is dat complexe wondzorg, maar een ander moment is dat iets simpels als een appeltje schillen of het haar in de rollers zetten. Die kleine dingen zijn zo belangrijk, maar binnen de reguliere zorg is daar steeds minder ruimte voor. Joanna viel voor Maatje omdat wij de zorgbehoefte van de cliënt centraal stellen. Om met Joanna te spreken: ‘Die glimlach, dat handje op mijn wang, dat is waar ik het voor doe, daar draait het om. Net als bij Maatje.’

Efficiëntie en tijd voorop

Cor Jansen doorliep een vergelijkbaar proces. Het frustreerde hem dat dat ouderen hun hele leven hebben betaald om op hun oude dag goed verzorgd te worden, en dat ze dan – als het eindelijk zo ver komt – zorg krijgen waarbij efficiëntie en tijd voorop staan. Als ondernemer in de zorg in Zeeland helpt hij nu mensen om langer thuis te kunnen blijven wonen, op een fijne manier.

Zorg waar iedereen blij van wordt, ook in 2022

Via ons franchiseconcept geven we mensen uit de zorg de kans zelf te ondernemen onder de vlag van Maatje. Met ons innovatieve en eenvoudige software-platform ontzorgen we onze Maatjes en cliënten waar het gaat om administratieve taken en zorgen we dat de correspondentie tussen cliënten en het Maatje vlekkeloos verloopt. Zo kan ons Maatje zich helemaal focussen op het geven van de juiste zorg op het juiste moment. We kijken er dan ook reikhalzend naar uit om in 2022 nog veel meer ouderen blij te maken met een hoop nieuwe Maatjes en passende zorg. 

Benieuwd wat een Maatje kan betekenen?

Wil je op je gemak eens meer lezen over wat Maatje voor de Zorg voor je kan betekenen? Nu of in de toekomst? Vraag hier snel onze brochure aan. Liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek in. Dat kan via ons formulier, maar je kunt natuurlijk ook altijd bellen met 085-3037880.

Zorg je mee?

Lijkt het jou ook interessant om je als Maatje voor de Zorg bij ons aan te sluiten – als ondernemer of als zorgmedewerker –, neem dan nu de eerste stap: neem contact met ons op om kennis te maken.Icon x

Alle informatie op uw gemak nog eens doorlezen of met iemand delen? Vraag hier snel onze brochure aan.

Vraag gratis brochure aan

Icon 2

Wilt u liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek met u in.

Persoonlijk kennismaken
Brochure