Werken als Maatje voor de Zorg?

Klopt jouw hart voor de zorg, maar staat de strakke planning en de administratieve rompslomp je tegen? Heb je het gevoel dat langzaamaan vergeten wordt waar het om gaat in de zorg? Neem dan zelf het heft in handen en word Maatje voor de Zorg. Maatje voor de Zorg is een transparant, overzichtelijk en innovatief platform waarmee we kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden. Zorg die wordt geleverd door professionals die zorgen ook écht als hun persoonlijke missie zien en daar een passende beloning voor krijgen. Kortom: zorg waar iedereen blij van wordt, zorg zoals je die zelf ook zou willen krijgen. Als Maatje voor de Zorg bied je ouderen en mensen met een zorgbehoefte ondersteuning waar ze dat nodig hebben. Een beetje gezelschap, hulp in en om het huis of medische zorg bij ziekte, herstel van een operatie of in het geval van andere beperkingen. zorgspecialisten gericht op cliënten die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

Meld mij aan
Werken als Maatje voor de Zorg?

Wat doet een Maatje voor de Zorg?

Een Maatje houdt van mensen. Je bent altijd bereid iets extra's voor een ander te doen en ziet zorg als je persoonlijke missie. Je draait je hand er niet voor om om wat kleine klusjes in en om het huis te doen, in samenspraak iets lekkers te koken of samen een boodschapje te doen of als gezelschap te fungeren bij een bezoek aan een – verre – vriend of een arts. 

Als Maatje ga je voor een langetermijnrelatie waarin vertrouwen een grote rol speelt. Het is dan ook heel belangrijk dat jij en zorgbehoevende een echte klik hebben. Alleen dan kan je een echt Maatje zijn. Daarom hechten we veel belang aan een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin de verwachtingen van de zorgbehoevende – en zijn of haar mantelzorger – worden besproken, maar ook die van jou. 

Een Maatje is:

  • Een echte zorgprofessional
  • Deskundig, maar ook warm
  • Behulpzaam, maar wel respectvol
  • Daadkrachtig, maar ook geduldig
  • Flexibel, maar toch gestructureerd
Brochure