Ouderenzorg Haarlem

Op zoek naar een aanvullende zorg, gezelschap of een helpende hand in uw huidige leven? De ouderenzorg in Haarlem is al lang niet meer wat het geweest was. Vroeger was er nog tijd voor een praatje en een extra helpende hand, tegenwoordig gaan de vele regels en de administratieve last van de thuiszorg medewerkers ten kosten van de ouderenzorg in Amsterdam.

Met een Maatje krijgt u zorg die er toe doet! Een extra helpende hand, gezelschap of de zorg die u nodig heeft. Vele ouderen in Amsterdam kiezen voor deze zorg, om langer thuis te kunnen blijven wonen. 

Afbeelding ouderenzorg haarlem

Wat doen wij?

Maatje voor de zorg levert zorg zoals zorg zou moeten zijn. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en langer thuis kan blijven wonen ondersteund met de zorgbehoefte die er is. Met een Maatje heeft u een vastgezicht en aanspreekpunt waar u altijd op kunt terugvallen of die meer kleur geeft aan uw dagelijksleven. 

Voor wie zijn wij er? 

Uiteraard zijn wij er voor alle leeftijden maar onze Maatje(s) zijn het meest gespecialiseerd in seniorenzorg.  U kunt gebruik maken van een Maatje voor een vaste periode en op vaste tijden maar ook sporadisch of tijdens de vakantieperiode van uw mantelzorger of naasten. Wij komen graag met u in contact om u wensen aan te horen. 

Wat zijn uw voordelen?

In de eerste plaats vinden wij het van belang dat er echt kwalitatieve tijd besteed wordt aan de seniorenzorg in Haarlem. Met een Maatje heeft u geen last meer van eenzaamheid, worden de klusjes in huis gedaan die hard nodig zijn of bent u verzekert van goede zorg. U bepaalt wanneer en welke zorg er nodig is via een eenvoudige website of in samenspraak met Maatje Amsterdam.

Afbeelding Gezelschap

Gezelschap

Soms is alleen een beetje gezelschap al heel welkom. Een fijn gesprek, het maken van een puzzel, het doen van een spelletje, het bespreken van het nieuws of het oppakken van een hobby. Wat welgemeende aandacht van een gezelschaps- Maatje kan wonderen doen en zorgt ervoor dat u zich niet eenzaam gaat voelen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Afbeelding Hulp Thuis

Hulp Thuis

U wilt natuurlijk nog wat jaren thuis blijven wonen in de omgeving die zo vertrouwd is. Maar met de huidige kwaliteit van de zorg wordt dat steeds moeilijker. De overheid doet een stap terug in de ouderenzorg mede door te bezuinigen op de thuiszorg. Dat is jammer, want ook ouderen die nog heel vitaal zijn, hebben soms een klein beetje hulp nodig.

Afbeelding Zorg

Zorg

Bij ziekte, herstel van een operatie of beperkingen is het van belang dat u de juiste zorg krijgt. Waar herstelt u beter dan in uw eigen huis? Maatje levert niet alleen een vast en een vertrouwd gezicht, maar is ook in het bezit van de juiste kwalificaties en diploma's.


Seniorenzorg Haarlem

Bent u op zoek naar seniorenzorg, mantelondersteuning of thuishulp in Haarlem? Welkom bij Maatje voor de zorg, gespecialiseerd in seniorenzorg Haarlem. Met een lokaal aanspreekpunt kennen wij de markt en kunnen daarmee goed inspelen op uw zorg behoefte. Maatje stelt u graag voor aan:

Afbeelding 98864dc8-c56e-4f76-aa02-df5f5e7dbe33

Maatje Haarlem

Joanna Lubben heeft jaren geleden haar hart verpand aan de zorg. Na elf jaar in de reguliere zorg, is ze begin februari van dit jaar begonnen als Maatje voor de Zorg in Zandvoort en Haarlem. Joanna houdt van haar mensen en heeft een hart voor de zorg, lees hier haar hele verhaal

Nieuwsgierig?

Wil je alle informatie op je gemak nog eens doorlezen of met iemand delen? Vraag hier snel onze brochure aan. Liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek in. Dat kan via ons formulier, maar je kunt natuurlijk ook altijd bellen met 085-3037880.

Icon1

Wilt u liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek met u in.

Persoonlijk kennismaken

Icon2

Registreer u zelf op de beveiligde en gemakkelijke omgeving van Maatje en kies het abonnement dat bij u past.

Meld mij aan
Brochure