Hart voor de zorg

Maatje voor de Zorg is vanuit een persoonlijke behoefte in het leven geroepen door Fred en Pieter. De zorg is, helaas, niet in positieve zin, al jaren aan het veranderen. Papierwerk en timemanagement zijn centraal komen te staan en door de hoge druk is het bijna onmogelijk om de tijd te nemen voor noodzakelijk zorghandelingen. Voor een beetje gezelschap of een spontane helpende hand is al überhaupt geen tijd meer. Het is onze missie om wel die extra zorg bij u thuis te leveren.

Hart voor de zorg

Zorg zonder tijdsdruk

De manier waarop thuiszorg is uitgekleed tot een minimum qua tijd is niet alleen heel vervelend voor de ouderen, ook de mensen die werken in de zorg gaat het aan het hart. Niemand is in de zorg gaan werken om met een timer in de hand even snel een zorgtaak uit te voeren, het is nooit het doel geweest om zo snel mogelijk weer buiten te staan. Toch is dat wat er gebeurt. Dat moet anders, dat is onze missie, daar werkt Maatje voor de Zorg dagelijks aan.

De limieten van de mantelzorg

Als mantelzorger doet u uw best om veel op te vangen, maar dat kent ook zijn beperkingen. Soms is afstand een probleem, soms tijd, maar ook aan uw energie zit een limiet. Dan is het fijn de zorg te kunnen delen met iemand, iemand waar u op kunt vertrouwen en waardoor uw vader, moeder of geliefde zich gezien voelt.

Onze kernwaarden

Wij richten ons met Maatje voor de Zorg op hoge kwaliteit van zorg. Wij vinden het heel belangrijk dat onze cliënten de beste hulp, aandacht en zorg krijgen, precies zoals we die zelf ook zouden willen krijgen.  Om deze kwaliteit te bieden werken we met Maatjes die onze kernwaarden delen:

Afbeelding Kernwaarde 1

Ontzorging

Volledige ontzorging is er op gericht om zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Maatje helpt u bij de invulling van deze wens.

Afbeelding Kernwaarde 2

Kwaliteit

Alle Maatjes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en standaarden en zijn persoonlijk gecontroleerd. Wij spreken pas over kwaliteit bij een 9+.

Afbeelding Kernwaarde 3

Transparant

Weten waar u aan toe bent! Alle diensten en zorg die u afneemt zijn eerlijk en transparant. Zo komen u en uw Maatje nooit voor een verrassing te staan.

Afbeelding Kernwaarde 4

Vertrouwd

Niets is zo fijn als het hebben van een vertrouwd gezicht wanneer het aankomt op persoonlijke hulp. U bouwt met het Maatje een langdurige relatie op.

Icon x

Alle informatie op uw gemak nog eens doorlezen of met iemand delen? Vraag hier snel onze brochure aan.

Vraag gratis brochure aan

Icon 2

Wilt u liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek met u in.

Persoonlijk kennismaken
Brochure