Onze werkwijze

Waarschijnlijk bent u niet voor niets op onze website aan het rondkijken; bent u voor uzelf, of voor een naaste op zoek naar hulp thuis? Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om te moeten constateren dat wat extra hulp thuis nodig is. Want, wanneer is het moment dat u hulp vraagt bij activiteiten die altijd vanzelfsprekend zijn geweest? Op welk moment is hulp nodig bij het boodschappen doen, vanaf wanneer is het fijn dat er iemand meegaat naar de dokter en hoe weet u dat het eigenlijk een moment van gezelligheid is dat ontbreekt? Vermoedelijk is het juiste moment nu; u bent hier immers al op zoek gegaan naar informatie over hulp thuis.

Onze werkwijze

Vind uw Maatje

Afbeelding stap 1

1. Maak een profiel aan

Registreer u zelf op de beveiligde en gemakkelijke omgeving van Maatje en kies het abonnement dat bij u past.

Afbeelding stap 2

2. Geef uw wensen op

Aan de hand van uw wensen en zorgbehoefte gaan wij gelijk aan de slag om een geschikt Maatje te vinden.

Afbeelding stap 3

3. Maak kennis

Dankzij ons uitgebreide netwerk van gezellige (zorg)professionals kunnen wij vrij snel het geschikte Maatje aan u voorstellen.

Hoe kiest u uw Maatje?

De eerste kennismaking vindt persoonlijk of via videobellen plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we in detail wat de wensen zijn, welke vorm van zorgverlening bij u past, en eventueel met welke medische aspecten we rekening moeten houden. We vertellen u alles over onze abonnementsvormen en wat wel en niet is inbegrepen. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Het potentiële Maatje wordt voorgesteld aan de zorgbehoevende. Wij gaan voor een langetermijnrelatie waarin vertrouwen een grote rol speelt, daarom is het heel belangrijk dat er een klik is tussen de zorgbehoevende en zijn of haar Maatje. Neem vervolgens de tijd om samen met uw moeder, vader of geliefde te bespreken naar welk Maatje de voorkeur uitgaat.

Brochure