Maatje maken we samen

Maatje is een innovatief en uniek franchiseconcept, waarmee in 2020 is gestart: full-service-zorgorganisatie die zorg en hulp weer toegankelijk maakt voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen en het hun naasten willen ontzorgen. Dat gunnen we heel Nederland. Zorg je mee?

Maatje maken we samen

We kunnen het niet alleen

De zorg is al jaren aan het veranderen en dat is niet in positieve zin. Papierwerk en timemanagement staan centraal. Echt de tijd nemen voor noodzakelijke zorghandelingen is er niet meer bij. Laat staan dat er tijd is voor een spontane helpende hand of een gezellig praatje. Het is onze missie om wel die extra zorg te leveren voor wie dat nodig heeft. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben we Maatjes voor nodig. Maatjes die de zorg een warm hart toedragen en blij worden als ze die zorg in alle vrijheid en zelfstandigheid kunnen leveren.

Innovatief platform voor ondernemende Maatjes

Wij ondersteunen onze ondernemende Maatjes met een innovatieve, kant-en-klare cloudomgeving die direct is gekoppeld aan een administratie-, opdrachten- en urensysteem. Meer dan een apparaat met internettoegang heb je niet nodig. Wij begeleiden en coachen je actief bij het opstarten van je leven als ondernemer, zodat jij je kan concentreren op waar je goed in bent: het leveren van goede zorg. Zo maken we het jou makkelijk om een vliegende start te maken als zelfstandig ondernemer.

Vliegende start op maat

Maar er is meer! Wij helpen je met trainingen en brengen je uiteraard in contact met potentiële cliënten. Wij doen er alles aan om het werk zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen. Zo zorgen we niet alleen voor onze ouderen, maar ook voor jou. Heb je hart voor mensen, ben je bekend met de sector Zorg en Welzijn en heb je de juiste diploma's en registraties? Ben je ondernemend, gedreven en ambitieus? Begrijp je hoe belangrijk vertrouwen is en is open en duidelijke communicatie voor jou een no-brainer? Ben je minimaal 20 uur beschikbaar?

Zelf doen staat centraal

Nederland vergrijst. Bijna de helft van de achtmiljoen Nederlandse huishoudens behoort tot de 55-plushuishoudens. De tijd van de verzorgingshuizen ligt ver achter ons. Alleen mensen met een heel zware zorgvraag kunnen nog terecht in een verpleegtehuis. Vandaag de dag staat zelf doen centraal. Kun je iets niet, dan wordt er gekeken naar wat mantelzorgers voor je kunnen betekenen. De reguliere thuiszorg wordt steeds verder uitgekleed. Niet iedereen wil of kan op kinderen en andere mantelzorgers steunen. Wij geloven dat er een mooie toekomst is weggelegd voor kwalitatief hoogwaardige zorg die wordt geleverd door professionals die zorg als hun persoonlijke missie zien. Doe je mee?

Zorg je mee? 

Lijkt het je interessant om je als Maatje voor de Zorg bij ons aan te sluiten, neem dan nu de eerste stap voor een toekomst als ondernemer: neem contact met ons op om een afspraak te maken. Of mail direct naar ronald@maatjevoordezorg.nl 

Icon x

Alle informatie op uw gemak nog eens doorlezen of met iemand delen? Vraag hier snel onze brochure aan.

Vraag gratis brochure aan

Icon 2

Wilt u liever persoonlijk kennismaken voor meer informatie? Wij plannen graag een (video)gesprek met u in.

Persoonlijk kennismaken
Brochure